• Gratis bezorging in Nederland vanaf €100,-
  • €6,95 bezorgkosten in NL
  • Gratis bezorging in Nederland vanaf €100,-
  • €6,95 bezorgkosten in NL

Kookworkshop Oosterbeek

Zoekt u een kookworkshop in Oosterbeek?


​U kunt mij bellen voor een heerlijke kookworkshop in Oosterbeek. Mocht u liever bij mij komen dan
 ontvang ik u met een kookgroep van 8 tot 12 personen op het landgoed de Heerlijkheid Hemmen in de Betuwe, niet ver van Oosterbeek. U kunt kiezen wat voor u het prettigst is, als u in Oosterbeek woont en u vindt het prettiger dat ik bij u kom, dan kan dat vanzelfsprekend. U mag kiezen!

Leer koken in onze kookworkshop Oosterbeek.

Vooraf bespreken we vooraf welk menu u gaat koken, ik kan een verrassingsmenu voor u schrijven maar u kunt ook kiezen uit Frans, Italiaans, Grieks, Indiaas, Indonesisch, Marokkaans of Hollands. Samen met uw vrienden, collega’s of familie gaat u in 3,5 tot 4 uur tijd een mooi menu maken, met amuses vooraf. Daarna gaat u samen gezellig tafelen en zorg ik dat alles op tafel komt. De avond wordt geeindigd met koffie, thee en zoetigheden.

Privé diner, kookworkshop of private dining in Oosterbeek?

Hoe leuk is om bij u thuis in Oosterbeek, op locatie of bij onze sfeervolle locatie in Hemmen een intiem diner te organiseren. Ik kook voor u en uw vriend(in), zorg voor de heerlijkste gerechten. Het zal u en uw gezelschap nergens aan ontbreken!

Leer koken als een chefkok

Het is ook mogelijk dat ik u leer koken. In een gezellige en leerzame kookworkshop leer ik uw hele gezelschap koken. Ik zorg voor de beste ingrediënten, de beste wijnen en dranken en professionele begeleiding. Leer koken als een chefkok en verras uw vrienden of familie. Het genieten kan beginnen!

Wilt u meer weten over de kookworkshops in Oosterbeek?

De kookworkshop bedraagt door de weeks van maandag tot en met donderdag € 75 en in het weekend € 85 per persoon. De prijs is inclusief onbeperkt plat water en na het diner een kopje koffie of thee.  U kunt kiezen uit een mooi assortiment, veelal zelf geïmporteerde wijnen uit Italië, Frankrijk, Nederland en zelfs uit Marokko.

​U kunt mij mailen op pauline@paulinecuisine.nl of neem mobiel contact op: 06 – 54 79 47 10.