• Gratis bezorging in Nederland vanaf €100,-
  • €6,95 bezorgkosten in NL
  • Gratis bezorging in Nederland vanaf €100,-
  • €6,95 bezorgkosten in NL

Chocoladeworkshop

Pauline’s Cuisine geeft naast kookworkshops ook chocoladeworkshops. Een hele leerzame cursus voor beginners en reeds geoefende chocolade liefhebbers. U wordt verwelkomd met een kopje koffie of thee met een lekkernij erbij. Vervolgens gaan we aan de slag.

U krijgt uitleg over de chocolade zelf, de smelttechnieken, het kristalliseren, het decoreren en tableren van chocolade. Daarna gaat u samen 5 verschillende bonbons maken. Vulbonbons en doorhaalbonbons. U leert ook in mallen chocolade te gieten en vervolgens te vullen. Met een mooie doos bonbons gaat iedereen naar huis en krijgt de receptuur mee zodat u thuis ook aan de slag kunt gaan.

De workshop is inclusief koffie of thee, iets lekkers, de receptuur en de gemaakte bonbons. U bent ruim 2,5 à 3 uur aan het werk. Het minimale aantal deelnemers is 8 personen. Tevens is het mogelijk om op iedere gewenste locatie een chocolade workshop te geven in binnen-en buitenland. Ik neem alle benodigdheden meer naar de gewenste locatie.

De prijs per persoon bedraagt € 57,50 inclusief btw, koffie, thee, iets lekkers en uw mooie doos met zelfgemaakte bonbons.

Bij vragen of boekingen, vult u onderstaand formulier in of mailt u naar pauline@paulinecuisine.nl of belt u mij op 06 – 54 79 47 10.