• Gratis bezorging vanaf €100,-
  • €5,95 bezorgkosten
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
  • €5,95 bezorgkosten

Kookworkshop

Bent u op zoek naar een leerzame, gezellige en heerlijke kookworkshop?


Graag ontvang ik u met een kookgroep van 8 tot 12 personen op het landgoed de Heerlijkheid Hemmen in de Betuwe, vlak onder Wageningen. Tevens kan er op  andere locaties in Gelderland (Wageningen, Ede, Arnhem, Tiel, Oosterhout en Nijmegen) een kookworkshop gegeven worden.

Houdt u van koken en lekker eten en wilt u eens iets heel anders leren maken? Kom dan gezellig koken in de parel van de Betuwe “de Heerlijkheid Hemmen”, zeer centraal gelegen in de driehoek van Utrecht, Arnhem en Nijmegen.

Samen bespreken we vooraf welk menu (Frans, Italiaans, Grieks, Indiaas, Indonesisch, Marokkaans of Hollands) u graag wilt gaan maken. We gaan in 3,5 tot 4 uur tijd een heerlijk menu maken, met borrelhapjes vooraf. Daarna gaat u samen gezellig aan tafel, in de zomer buiten en in de winter in de sfeervolle eetkamer. De avond wordt afgesloten met een espresso, cappuccino, thee en zoetigheden.

U bent van harte welkom ook om met uw bestaande kookgroep meerdere avonden te komen koken!

​De kookworkshop is een aanrader als bedrijfsuitje, familieuitje, teambuilding of voor een groepje vrienden, collega’s of familie. Kooklessen zijn zowel geschikt voor beginners als voor gevorderden. U kunt zich uitsluitend als groep aanmelden met minimaal 8 personen.

Tevens geef ik privé kookles aan huis voor bijvoorbeeld au pairs die een paar goede menu’s willen leren maken voor hun gastgezinnen.

De kosten voor een kookles inclusief koffie, thee en water bedraagt € 65 inclusief btw.  De overige dranken kunnen tegen webwinkelprijs besteld worden.

​Bij vragen of boekingen, mail mij op pauline@paulinecuisine.nl of bel mij op 06 – 54 79 47 10.