• Gratis bezorging in Nederland vanaf €100,-
  • €6,95 bezorgkosten in NL
  • Gratis bezorging in Nederland vanaf €100,-
  • €6,95 bezorgkosten in NL

Kookworkshop

Bent u op zoek naar een leerzame, gezellige en heerlijke kookworkshop?


Graag ontvang ik u met een kookgroep van 8 tot 12 personen op het landgoed de Heerlijkheid Hemmen in de Betuwe, vlak onder Wageningen. Tevens kan er op andere locaties in Gelderland (Wageningen, Ede, Arnhem, Tiel, Oosterhout en Nijmegen) een kookworkshop gegeven worden.

Houdt u van koken en lekker eten en wilt u eens iets heel anders leren maken? Kom dan gezellig koken in de parel van de Betuwe “de Heerlijkheid Hemmen”, zeer centraal gelegen in de driehoek van Utrecht, Arnhem en Nijmegen.

Samen bespreken we vooraf welk menu (Frans, Italiaans, Marokkaans, Grieks, Indiaas, Indonesisch, Thais of Hollands) u graag wilt gaan maken. We gaan in 3,5 tot 4 uur tijd een heerlijk menu maken, met borrelhapjes vooraf. Daarna gaat u samen gezellig aan tafel, in de zomer buiten en in de winter in de sfeervolle eetkamer. De avond wordt afgesloten met een espresso, cappuccino, thee en zoetigheden.

U bent van harte welkom ook om met uw bestaande kookgroep meerdere avonden te komen koken!

​De kookworkshop is een aanrader als bedrijfsuitje, familieuitje, teambuilding of voor een groepje vrienden, collega’s of familie. Kooklessen zijn zowel geschikt voor beginners als voor gevorderden. U kunt zich uitsluitend als groep aanmelden met minimaal 8 personen.

De kookworkshop bedraagt door de weeks van maandag tot en met donderdag € 75 per persoon en van vrijdag tot en met zondag € 85 per persoon. De prijs is inclusief onbeperkt plat water en na het diner een kopje koffie of thee. Voor bij het diner kunt u prachtige bijpassende wijnen bestellen waarvan ik de meeste zelf importeer. U kunt tot 5 werkdagen van te voren het aantal gasten opgeven.

Bij vragen of boekingen, vult u onderstaand formulier in of mailt u naar pauline@paulinecuisine.nl of belt u mij op 0654794710.

Aanmeldformulier Kookworkshop
Voer hier uw gegevens in en ik zal u zo snel mogelijk benaderen om de reservering af te ronden.
kookworkshop
internationale kookworkshop