• Gratis bezorging in Nederland vanaf €100,-
  • €6,95 bezorgkosten in NL
  • Gratis bezorging in Nederland vanaf €100,-
  • €6,95 bezorgkosten in NL

Trouwen

Trouwen in binnen- en buitenland

 Gaat u of één van uw familieleden trouwen?

Pauline’s Cuisine heeft jarenlange ervaring met het cateren van huwelijken in binnen- en buitenland. Wij verzorgen uw huwelijksdag precies zoals u het graag zou willen.

Samen met het bruidspaar bespreek ik uitgebreid de wensen en ideeën. Het bruidspaar mag geen enkele vorm van stress op ‘de dag’ zelf ervaren, daarom laten we niets “aan het toeval over”.

In Nederland heb ik mooie locaties waar ik mee samenwerk, ieder bruidspaar heeft zijn specifieke wensen en daar kan ik u in ondersteunen om de juiste plek te vinden.

​Wat is er mooier dan te trouwen in een prachtige tuin, thuis bij je ouders, of op een kasteel in Nederland, of  trouwen in Toscane tussen de olijfbomen, wijnranken, cipressen met uitzicht op de heuvels. Een andere mogelijkheid is het trouwen op het Franse platteland in het bijzijn van familie en vrienden. Een onvergetelijke zorgeloze trouwerij dat is wat u wilt!  Neem gerust contact op om te kijken wat jullie wensen zijn.

U kunt mailen naar pauline@paulinecuisine.nl of belt u mij op 06 – 54 79 47 10.

​In Toscane en Frankrijk heb ik meerdere prachtige trouwlocaties.

​Ik ervaar het als een grote eer om een huwelijk te mogen cateren. Één van de mooiste dagen van je leven!​

Gaat u binnenkort trouwen en zoekt u een prettige cateraar waar u alle vertrouwen in heeft, dan kunt u mij natuurlijk bellen!