• Gratis bezorging in Nederland vanaf €100,-
  • €6,95 bezorgkosten in NL
  • Gratis bezorging in Nederland vanaf €100,-
  • €6,95 bezorgkosten in NL

Kookreizen Italië

Koken, eten en drinken, vier dagen genieten in Toscane rondom de heuvels van Volterra

 

Voorjaar in Podere Calvaiola:

De nieuwe data voor de kookreizen in 2024 zijn:

12 – 15 april +  18 – 21 mei 

In Toscane organiseer ik ieder voor- en najaar een 4 daagse kookreis in de heuvels van Toscane vlakbij de Etruskische stad Volterra in het plaatsje Montecatini Val di Cecina. Een prachtig gelegen Podere, boven op een heuvel met een fenomenaal uitzicht!

Het huis heeft 7 appartementen met op de meeste kamers een eigen badkamer.

We koken iedere avond een echt Toscaans menu met borrelhapjes vooraf in een grote gezellige keuken. 

Naast de kooklessen, waar uitsluitend Toscaanse gerechten worden bereid met ingrediënten van plaatselijke slagers, kaasboeren en visboeren, is er een geweldig dagprogramma. We gaan lunchen bij verschillende Osteria’s, we bezoeken afhankelijk van het seizoen de olijfpers bedrijven, een kaasmakerij (buren van Andrea Bocelli) die biologische mozzarella en pecorino maakt, een wandeling naar Teatro del Silenzio en we bezoeken een oud familie pasta bedrijf. In het najaar, bij goed weer maken we een geweldige truffelhunt.

De kookreis is inclusief drie overnachtingen, drie kookworkshops, lunches, ontbijt, alle drank tijdens de lunches en op de locatie en de receptuur. De reis en het vervoer ter plekke (autoverhuur) zijn niet inbegrepen in de prijs, u heeft een auto nodig en kunt u huren op de luchthavens. Transavia vliegt vanuit Amsterdam en Rotterdam op Pisa (de dichtstbijzijnde luchthaven), minder dan een uur van de locatie. Ook is het een optie om te vliegen op Florence of Bologna. We verwachten u op de dag van aankomst na de lunch om 14 uur met taart, koffie & thee. Het programma begint direct na aankomst met een bezoek aan een producent. Op de dag van vertrek is de uitcheck tijd rond 10.30 uur. Een kookreis naar Italië die je niet snel zult vergeten!

De totale prijs per persoon op basis van een kamerbezetting van 2 personen bedraagt € 795. Mocht u een kamer alleen willen dan zit daar een toeslag bij van € 120 voor 3 nachten.

Deze prijzen zijn inclusief 3 kooklessen, 3 overnachtingen, ontbijt, lunches, alle drank op de locatie en tijdens de lunch, alle uitstapjes en de proeverijen.

Alleen de reis- en auto(verhuur) kosten zijn exclusief.

Wil u zich aanmelden voor een kookreis, vul dan onderstaand formulier in!

Aanmeldformulier Kookreis Toscane
Voer hier uw gegevens in en ik zal u zo snel mogelijk benaderen om de reservering af te ronden.
kookles
oprijlaan
Beatrix
appeltaart
schorten aan de waslijn
zwembad Calvaiola
cafe
Pesto
Calvaiola buiten
bar Lari
Teatro del Silenzio
Castelvecchio
jagers
Dario Cecchini