• Gratis bezorging in Nederland vanaf €100,-
  • €6,95 bezorgkosten in NL
  • Gratis bezorging in Nederland vanaf €100,-
  • €6,95 bezorgkosten in NL

Diner & receptie

Diner – Lunch – High Tea – Walking Dinner – Receptie – Feest – 21 Diner 

Van een klein intiem gezelschap tot een groep van honderden gasten. Pauline’s Cuisine kunt u voor iedere catering inschakelen. Een 21 diner catering, bedrijfsfeest, een babyshower, fingerfood – of walking dinner. Een huwelijk of een bruiloftsdiner op iedere locatie die u wilt bijvoorbeeld in een prachtig kasteel, alles is mogelijk!

​Van een heerlijke lunch, een bijzonder buffet, een prachtig zes gangen diner, een uitgebreid walking dinner, een Libanees buffet tot een Franse “Plat du Jour”. Vanzelfsprekend komt alles uit eigen keuken! Wij werken met een zeer ervaren team, onder anderen een Chef die voor Jamie Oliver in Engeland heeft gewerkt en een Chef die in Nice aan de Côte d’Azur heeft gewerkt.

U vertelt ons uw ideeën en wensen en op basis daarvan maak ik een voorstel passend voor u. Indien u dat wenst helpen wij u met aanvullende zaken zoals de eventuele verhuur van tenten en alle overige zaken die bij een catering komen kijken. Alles kan voor u geregeld worden!​

U kunt maximaal genieten van u feest of diner met een zeer ervaren cateraar Pauline’s Cuisine die al uw zorgen uit handen neemt. 

Pauline’s Cuisine werkt door heel Nederland èn daarbuiten.