• Gratis bezorging in Nederland vanaf €100,-
  • €6,95 bezorgkosten in NL
  • Gratis bezorging in Nederland vanaf €100,-
  • €6,95 bezorgkosten in NL

Kookreizen Frankrijk

Kookcursus in Coux-et-Bigaroque in de Dordogne, in Domaine Cazenac

 

Datum: najaar 2022

In het voor- en najaar ga ik vierdaagse kookcursussen geven in Domaine Cazenac vlakbij het leuke plaatsje Coux-et-Bigaroque in de Périgord Noir vlak bij de rivier de Dordogne. Een schilderachtige omgeving in een prachtig oud geheel gerestaureerd Kasteel van alle comfort is voorzien. Dit is de plek waar we drie avonden heerlijk koken met amuse gueule vooraf en veel Franse klassieke zoetigheden toe.

U kookt traditionele Franse gerechten waarbij paté de campagne niet zal ontbreken.

We bezoeken verschillende producenten, gaan naar de plaatselijke markten en gaan iedere avond mooie gerechten bereiden.

Er is voldoende tijd voor ontspanning bij het zwembad, kilometers lange wandelpaden en een “Truffière” meteen voor het kasteel. U zult deze plek niet snel vergeten.

 

Momenteel wordt het hele Kasteel gerenoveerd. Vanaf het najaar is het beschikbaar.

De kookreis is inclusief drie overnachtingen, drie kooklessen, lunches, ontbijt, alle drank en de receptuur. Alleen de reis en het vervoer ter plekke (autoverhuur) is niet inbegrepen in de prijs.

Per auto vanuit Utrecht naar Coux-et-Bigaroque Frankrijk is het iets meer dan 10 uur rijden. Het dichtstbijzijnde vliegveld is Bergerac (45 minuten), iets verder is Bordeaux (2 uur en 15 minuten) of Toulouse (2 uur en 20 minuten).

De totale prijs per persoon op basis van een kamerbezetting van 2 personen is nog niet bekend. Mocht u een kamer alleen willen dan zit daar een toeslag bij.

Deze prijs is inclusief 3 kooklessen, 3 overnachtingen, ontbijt, lunches, alle drank op de locatie en tijdens de lunch, alle uitstapjes en de proeverijen.

Alleen de reis- en auto (verhuur) kosten zijn exclusief.