• Gratis bezorging in Nederland vanaf €100,-
  • €6,95 bezorgkosten in NL
  • Gratis bezorging in Nederland vanaf €100,-
  • €6,95 bezorgkosten in NL

Kookworkshop Nijmegen

Bent u op zoek naar een leerzame, gezellige en heerlijke kookworkshop in Nijmegen?


Graag ontvang ik u met een kookgroep van 8 tot 12 personen op het landgoed de Heerlijkheid Hemmen vlakbij de Waal, dichtbij Nijmegen. Mocht u een mooie locatie in Nijmegen hebben dan kan de kookworkshop vanzelfsprekend ook bij u gegeven worden. U gaat met uw collega’s, vrienden of familie gezellig koken, daarna gezamenlijk genieten van al de heerlijkheden. Achteraf krijgt u alle receptuur en kunt u alles thuis ook maken. Een heerlijke ontspannen avond waar u met uw medekokers van zult genieten!

Leer koken in onze kookworkshop in Nijmegen

Samen bespreken we vooraf welk menu (Frans, Italiaans, Thais, Grieks, Indiaas, Indonesisch, Marokkaans of Hollands) u graag wilt gaan maken. We gaan in 3,5 tot 4 uur tijd een heerlijk menu maken, met borrelhapjes vooraf. Daarna gaat u samen gezellig aan tafel. De avond wordt afgesloten met een espresso, cappuccino, thee en zoetigheden.

Privé diner, kookworkshop of private dining in Nijmegen?

Hoe leuk is om bij u thuis in Nijmegen, op locatie of bij onze sfeervolle locatie in Hemmen een intiem diner te organiseren. Ik kook voor u en uw vriend(in), zorg voor de heerlijkste gerechten Frans, Italiaans, Mediterraans. Het ontbreekt u aan niets!

Leer koken als een chefkok

Het is ook mogelijk dat ik u leer koken. In een gezellige en leerzame kookworkshop leer ik uw hele gezelschap koken. Ik zorg voor de beste ingrediënten, de beste wijnen en dranken en professionele begeleiding. Leer koken als een chefkok en verras uw vrienden of familie. Het genieten kan beginnen!

Meer informatie over onze kookworkshops in Nijmegen?

U kunt zich uitsluitend als groep aanmelden met minimaal 8 personen.
Tevens geef ik privé kookles aan huis voor bijvoorbeeld au pairs die een paar goede menu’s willen leren maken voor hun gastgezinnen.

De kookworkshop bedraagt door de weeks van maandag tot en met donderdag € 75 en van vrijdag tot en met zondag € 85 per persoon. De prijs is inclusief onbeperkt plat water en na het diner een kopje koffie of thee.  U kunt kiezen uit een mooi assortiment, veelal zelf geïmporteerde wijnen uit Italië, Frankrijk, Nederland en Marokko.

​Bij vragen of boekingen, mail mij op pauline@paulinecuisine.nl of bel mij op 06 – 54 79 47 10.