• Gratis bezorging in Nederland vanaf €100,-
  • €6,95 bezorgkosten in NL
  • Gratis bezorging in Nederland vanaf €100,-
  • €6,95 bezorgkosten in NL

Kookworkshop in de Betuwe

Heerlijke kookworkshop in de Betuwe!


Graag ontvang ik u met een kookgroep van 8 tot 12 personen op het landgoed de Heerlijkheid Hemmen in de Betuwe, in de driehoek Utrecht, Arnhem en Nijmegen.

Komt u met uw collega’s, vrienden of familie koken in de Betuwe?

U kunt aangeven waar uw voorkeur naar uit gaat, een verrassings menu, een specifiek menu uit bijvoorbeeld Italië, Frankrijk, Libanon, Griekenland, Indonesië of een ander land. U mag kiezen!

Ook kunt u terecht hier voor een Privé diner in de Betuwe?

Hoe leuk is het om op onze sfeervolle locatie in Hemmen een intiem diner te organiseren. Ik kook voor u en uw vriend(in), zorg voor de heerlijkste gerechten Frans, Italiaans, Mediterraans. Het ontbreekt u aan niets!

Meer informatie over de kookworkshops in de de Betuwe?

De groep waar u mee komt koken of dineren moet minimaal uit 8 personen bestaan. U kunt tot 12 mensen hier terecht. Mocht de groep groter zijn dan kan ik uitwijken naar een andere locatie.
Tevens geef ik privé kookles aan huis voor bijvoorbeeld au pairs die een paar goede menu’s willen leren maken voor hun gastgezinnen.

De kookworkshop bedraagt door de weeks van maandag tot en met donderdag € 75 en van vrijdag tot en met zondag € 85 per persoon. De prijs is inclusief onbeperkt plat water en na het diner een kopje koffie of thee.  U kunt kiezen uit een mooi assortiment, veelal zelf geïmporteerde wijnen uit Italië, Frankrijk, Nederland en Marokko.

​Bij vragen of boekingen, mail mij op pauline@paulinecuisine.nl of bel mij op 06 – 54 79 47 10.