• Gratis bezorging in Nederland vanaf €100,-
  • €6,95 bezorgkosten in NL
  • Gratis bezorging in Nederland vanaf €100,-
  • €6,95 bezorgkosten in NL

Kookworkshop Ede

Bent u op zoek naar een leerzame, gezellige en heerlijke kookworkshop in Ede?


Graag ontvang ik u met een kookgroep van 8 tot 12 personen op het landgoed de Heerlijkheid Hemmen in de Betuwe, nabij Ede. Mocht u een geschikte locatie hebben in Ede, dan kan ik daar voor u en uw vrienden, familie of collega’s een kookworkshop organiseren.

Komt u een kookworkshop volgen in Ede?

Een greep uit de mogelijkheden: Frans, Italiaans, Marokkaans, Grieks, Indiaas, Indonesisch, Thais of Hollands, wat u graag wilt gaan we maken. We gaan in 3,5 tot 4 uur tijd dit uitgebreide menu samen maken, met amuse bouche vooraf. Daarna gaat u tafelen en zorg ik dat alles op tafel geserveerd wordt. De avond wordt afgesloten met een espresso, cappuccino, thee en zoetigheden.

Privé diner, kookworkshop of private dining in Ede.

Gaat uw voorkeur uit naar Ede, of komt u op onze locatie in het romantische Hemmen een intiem diner nuttigen. Ik kook voor u en uw vrienden, en zorg voor de heerlijkste gerechten Frans, Italiaans, Mediterraans. Het ontbreekt u aan niets! Leuk als teamuitje voor bijvoorbeeld een afdeling van het ziekenhuis De Gelderse Valei, een tandartspraktijk of een artsenpraktijk. U zit hier helemaal privé en kunt ook nog een vergaderen. Ook kunt u een wandeling langs de Linge maken.

Meer informatie over onze kookworkshops in Ede.

U kunt zich uitsluitend als groep aanmelden met minimaal 8 personen.
De kookworkshop bedraagt door de weeks van maandag tot en met donderdag € 75 en van vrijdag tot en met zondag € 85 per persoon. De prijs is inclusief onbeperkt plat water en na het diner een kopje koffie of thee.  U kunt kiezen uit een mooi assortiment, veelal zelf geïmporteerde wijnen uit Italië, Frankrijk, Nederland en Marokko.

​Bij vragen of boekingen, mail mij op pauline@paulinecuisine.nl of u kunt natuurlijk ook meteen bellen: 06 – 54 79 47 10.