• Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

- PAULINE'S CUISINE -

KOOKWORKSHOP

1/4

1/4

1/4

 

Kookworkshop

 

Bent u op zoek naar een leerzame, gezellige en heerlijke kookworkshop?

Graag ontvang ik u met een kookgroep van 8 tot 12 personen in de Heerlijkheid Hemmen in de Betuwe, vlak onder Wageningen. Ook op andere locaties in Gelderland bijvoorbeeld Wageningen, Ede, Arnhem, Tiel, Oosterhout en Nijmegen kan de workshop worden gegeven. Maar het kan ook plaatsvinden op een andere locatie in het land, alles is mogelijk!

Houdt u van koken en lekker eten en wilt u eens iets heel anders leren maken? Komt dan gezellig koken in de parel van de Betuwe "de Heerlijkheid Hemmen", zeer centraal gelegen midden in Nederland, in de driehoek van Utrecht, Arnhem en Nijmegen.

 

Samen bespreken we vooraf welk menu u graag wilt gaan maken. We gaan in 3,5 tot 4 uur tijd een heerlijk menu samen maken, met borrelhapjes vooraf. Daarna gaat u samen gezellig aan tafel, in de zomer buiten onder de druiven bij de houtoven en in de winter in de sfeervolle eetkamer. De avond wordt afgesloten met een espresso, cappuccino of thee en zoetigheden. U kunt Franse, Italiaanse, Libanese, Iranese, Indonesische, Marokkaanse, Indiase, Griekse of heerlijke Hollandse gerechten maken!

U bent van harte welkom ook om met uw bestaande kookgroep meerdere avonden te komen koken! Tevens geef ik privé kookles aan huis voor bijvoorbeeld au pairs die een paar goede menu's willen leren maken voor hun gastgezinnen. Deze kooklessen geef ik in overleg en afgestemd op de wensen van de klant.

​De kookworkshop is een aanrader voor een bedrijfsuitje, familieuitje, als teambuilding of voor een groepje vrienden, collega's of familie. Kooklessen zijn zowel geschikt voor beginners als voor gevorderden. Er zitten moeilijke en makkelijke menu's bij zodat iedereen kan kiezen wat ze willen gaan koken. U kunt zich uitsluitend als groep aanmelden met minimaal 8 personen.

Bij vragen of boekingen, mail mij op: pauline@paulinecuisine.nl of bel mij op 06 - 54 79 47 10

of vraag de prijslijst aan hieronder 

 

  • YouTube
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
0

Alle foto's zijn gemaakt door en eigendom van Pauline's Cuisine en partners ®2018

Pauline Blankenberg-ter Kuile      +31 (0)6 54 79 47 10      pauline@paulinecuisine.nl 

Kerkplein 2, NL-6672 LB Hemmen (onder Wageningen in de Betuwe)