• Gratis bezorging vanaf €100,-
  • €5,95 bezorgkosten
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
  • €5,95 bezorgkosten
Filter

Borrelkratje “Vegetarisch” (2 – 3 personen)

41.50 39.50

Een heerlijk vegetarisch borrelkratje. Dit pakket kan ook opgestuurd worden!

Mocht u gaan wandelen of fietsen in Hemmen, dan kunt u het zelf afhalen in Hemmen. U krijgt een houten kistje mee met heerlijke borrelhapjes. Er zijn verschillende pakketten. In dit borrelkratje zitten verschillende crackers, gekoelde wijn, lekkere knabbeltjes, kaas, een heerlijke gekonfijte tomatenpaté uit de Dordogne en een blikje Caponatini met verschillende groenten uit Italië.

U kunt kiezen voor 3 lekkere betuwse biertjes of een fles alcoholvrije wijn in plaats van een fles wijn. Mocht u liever rode wijn in plaats van witte wijn willen, dan kan dat vanzelfsprekend.

Wat is er nou leuker dan dit kratje mee te nemen op een romantisch plekje aan de Linge en je te wanen in Italië of Frankrijk.

U kunt glazen en mesjes lenen, die u daarna weer retourneert.

 

In dit borrelkratje zit:

een fles heerlijk frisse Sauvignon Blanc uit de Perigord – Tomatine, een crème van gekonfijte tomaten met knoflook en basilicum – een blauwader kaas van Kaaslust in de bunker van Vlieland gerijpt – Caponatini van aubergine, ui, tomaat –  knapperige Pavesi crackers – lekker Taralli knabbeltjes met venkel – een mooi servetje voor bij het maken van de hapjes. U kunt bij mij glazen en mesjes lenen!