• Gratis bezorging vanaf €100,-
  • €5,95 bezorgkosten
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
  • €5,95 bezorgkosten
Filter

Borrelkratje “aan de Linge” (4 – 6 personen)

69.50 65.00

Een heerlijk borrelkratje voor 4 – 6 personen. Dit pakket kan ook opgestuurd worden!

Mocht u gaan wandelen of fietsen in Hemmen, dan kunt u het in Hemmen zelf afhalen. U krijgt een houten kratje mee met heerlijke borrelhapjes. Er zijn verschillende pakketten waaronder een 2, 4 of 6 persoons borrelkratje. In dit borrelkratje zitten verschillende crackers, gekoelde wijn, lekkere knabbeltjes, paté, kaas en salami.

Wat is er nou leuker dan dit kratje mee te nemen op een romantisch plekje aan de Linge en je te wanen in Italië of Frankrijk.

U kunt glazen en mesjes lenen, die u daarna weer retourneert.

Er is ook een vegetarisch borrelkratje. Mocht u liever alcoholvrije wijn of 3 koude Betuws gebrouwen biertjes (i.p.v. één fles wijn) willen hebben dan kan dat vanzelfsprekend!

In dit borrelkratje zit:

Een fles heerlijk frisse Sauvignon Blanc èn een fles Merlot uit de Perigord (of koude Betuws gebrouwen biertjes, i.p.v. een fles wijn 3 biertjes) – Blauwader kaas (of Geitenkaas of een keuze voor een andere kaas uit de webwinkel) van Kaaslust – Salami met knoflook en een chorizo worst van Dreug uit Twente – een blik fantastisch lekkere paté uit de Limousin – visconserven met Parmezaanse kaas, sardines met citroen en een makreel rilletje uit Bretagne – knapperige Pavesi crackers – lekker Taralli knabbeltjes met venkel – een mooi servetje voor bij het maken van de hapjes. U kunt bij mij glazen en mesjes lenen!