• Gratis bezorging in Nederland vanaf €100,-
  • €6,95 bezorgkosten in NL
  • Gratis bezorging in Nederland vanaf €100,-
  • €6,95 bezorgkosten in NL
Filter

Oudwijker Kaasfondue – 380 ml

 9,95 incl. btw

Artikelnummer: OUD-01 Categorieën: , ,

Kaasfondue gemaakt van Italiaanse kazen van Nederlandse bodem

Deze bijzonder lekkere kaasfondue is gemaakt van de halfzachte kazen Fiore en Stella. Deze kaas wordt in Nederland handgemaakt door Rutger & Marieke in een kleine kaasmakerij van volle melk en bergen met liefde. Rutger & Marieke hebben Italiaanse kaas leren maken in het noorden van Italië, vlakbij de Alphen. Het resultaat is verbluffend! Wat een waanzinnig lekkere kazen!

Wanneer eet je kaasfondue?

De Oudwijker kaasfondue is overal inzetbaar, op de borrelplank met desembrood of stukjes komkommer, paprika, (geblancheerde) bloemkool, witlof of wortel of als maaltijd. Deze kaasfondue is altijd fijn om in huis te hebben voor onverwachts bezoek of zelf in je eentje lekker te eten. Je kunt de kaasfondue na opening nog dagenlang gebruiken, wel in de koeling bewaren.

Hoe bereid je de kaasfondue?

Je kunt deze fondue heel makkelijk in een pannetje, au bain marie of in de magnetron opwarmen. Last minute kan er nog een teentje knoflook en/of een scheutje Kirsch aan toe gevoegd worden. De basis is echter al lekker om meteen te gebruiken maar je kunt het precies zo maken zoals je het zelf lekker vindt. Deze kaasfondue van Fiore en Stella is voldoende als kaas fondue maaltijd voor 2 personen.

 

De kaasfondue bestaat uit twee halfzachte kazen Fiore en Stella. De Fiore is een spannende roodflora kaas, gemaakt van Hollandse koemelk naar het traditionele Taleggio recept. Stella is een roodflora kaas gemaakt van melk van de waterbuffels uit Nederland. De fondue is gemaakt van gepasteuriseerde koemelk en buffelmelk.

Uitverkocht