• Gratis bezorging in Nederland vanaf €100,-
  • €6,95 bezorgkosten in NL
  • Gratis bezorging in Nederland vanaf €100,-
  • €6,95 bezorgkosten in NL
Filter

Senape 50 g – Profumo del Chianti 50 g – Mostarda 50 g

 15,95 incl. btw

Profumo del Chianti 50 g – Senape 50 g – Mostarda 50 g

Profumo del Chianti, Senape en Mostarda worden geproduceerd door Italiaans bekendste slager, Dario Cecchini uit Panzano in Chianti in Toscane.

Senape (wat mosterd betekent) is een recept van de moeder van Dario’s schoonmoeder. Deze pittige ietwat zoete mosterd is gemaakt uit verse producten. Je kunt het op brood, ham, hamburgers, kaas, salami en vele gerechten gebruiken. Als basis voor een sladressing is deze senape héérlijk!

Mostarda (wat nìet mosterd betekent)bestaat uit een rode peper gelei met chili pepers. Het is zoet en is heerlijk bij geroosterd vlees, paté’s en kazen.

Profumo del Chianti is een 9 kruiden zout. Je gebruikt daardoor minder zout omdat er zoveel fijngemalen kruiden door zitten zoals: salie, rozemarijn, jeneverbes, laurier, lavendel, tijm, groene peper, venkel en koriander.

Dario Cecchini woont in Panzano, midden in de Chianti streek vlakbij Greve in Chianti en Rada in Chianti. Dario Cecchini studeerde voor dierenarts maar door omstandigheden moest hij de slagerij van zijn vader overnemen. Dario is een slager met veel respect voor de dieren. Er is een prachtige docu over zijn leven gemaakt en deze kun je bekijken op Netflix, Chefs Table.

Deze kleine potjes komen dagelijks van pas, je kunt de senape en mostarda geopend lange tijd in de koeling bewaren!

Dit zeezout waar de kruiden: tijm, salie, groene peper, koriander, jeneverbes, wild venkel, rozemarijn, laurier en lavendel aan zijn toegevoegd geeft zo’n heerlijke aroma aan heel veel gerechten mèt of zònder vlees.

10 op voorraad