- Gratis bezorging vanaf €100,-
- €5,95 bezorgkosten
- Alle producten
- Conserven
- Crackers
- Kaas & worst
- Koffie & Thee
- Kruiden
- Landen
- Non food
- Olie & Azijn
- Pasta
- Producenten
- Betuws Wijndomein
- Daniel Hecquet | Château Puy Servain
- De Pelikaan
- Dreug worst
- Famiglia Converso
- Fattoria San Anna
- Giuseppe Giusti
- Hervé Vayne
- Imkerij Bloem
- Kaaslust
- La Belle-Iloise
- Les Salicorniers de l'Île de Ré
- Marc Peyrey
- Martelli Pasta
- Paolo Cassini
- Peperita
- Samuel Delafont
- Sandrine Commagnac
- Savonnerie Atelier Lina
- Tomasu | BoerBakkerBert
- Van Dort Ansjovis
- Veld 4
- Rijst
- Sauzen
- Wijn
- Zoetigheden
Sel Fou de l’Île de Ré 250 g
€7,75
Sel Fou de l’Île de Ré
Dit zout komt uit Ile de Ré, een prachtig eiland in de Atlantische Oceaan tussen Bordeaux en Nantes. Het eiland heeft heel veel zout bassins waar het zout winnen nog steeds handmatig wordt gedaan, volgens dezelfde methoden als in de middeleeuwen! Prachtig om als je de “zoutmannen” tegen het einde van de middag de uitgedroogde kristallen, ze noemen het “bloemen” (fleur de sel) voorzichtig met een soort hark bij elkaar ziet harken. Het gros sel zit daaronder en is altijd wat grijzer van kleur.
Smaakprofiel: de gros sel is vermengd met koriander, sjalot en pepertjes en te gebruiken in alle vis, vlees, gevogelte en vegetarische gerechten maar ook op aardappel of groenten uit de oven. Maar er zijn tal van andere mogelijkheden.
18 op voorraad