- Gratis bezorging vanaf €100,-
- €5,95 bezorgkosten
- Alle producten
- Conserven
- Crackers
- Kaas & worst
- Koffie & Thee
- Kruiden
- Landen
- Non food
- Olie & Azijn
- Pasta
- Producenten
- Betuws Wijndomein
- Daniel Hecquet | Château Puy Servain
- De Pelikaan
- Dreug worst
- Famiglia Converso
- Fattoria San Anna
- Giuseppe Giusti
- Hervé Vayne
- Imkerij Bloem
- Kaaslust
- La Belle-Iloise
- Les Salicorniers de l'Île de Ré
- Marc Peyrey
- Martelli Pasta
- Paolo Cassini
- Peperita
- Samuel Delafont
- Sandrine Commagnac
- Savonnerie Atelier Lina
- Tomasu | BoerBakkerBert
- Van Dort Ansjovis
- Veld 4
- Rijst
- Sauzen
- Wijn
- Zoetigheden
Krosus extra vergine biologische olijfolie – 500 ml
€22,50
De beste extra vergine biologische olijfolie uit Ligurië komt van Paolo Cassini.
Een absolute tòp olijfolie gemaakt van 100% biologische Taggiasca olijven, dat wil zeggen een monocultivar. Deze olie is van koud geperste olijven uit Isolabona in Liguria. Een heerlijke elegante smaak waar je gras, verse kruiden en zelf tinten van tomaat proeft. Een zeer intense olie waar de verfijnde kruidigheid lang aanhoud. Zet de fles op tafel en sprenkel dit over je gerecht. Deze olie is eigenlijk al fenominaal met (zelfgebakken desem) brood. Paolo Cassini heeft hier veel prijzen en onderscheidingen voor gekregen, en dat begrijp je als je deze proeft! Deze fles iedere avond op tafel zetten, je hebt er maar een heel klein beetje van nodig, het eten breng je naar een top niveau met deze olie!
Deze extra vergine biologische olijfolie is zo lekker mild, maar toch heel intens, gemaakt door de beste Frantoia in Liguria! De Krosus biologische olijfolie zit boordevol gezonde polyfenolen (antioxidanten).
6 op voorraad