RECEPT-PAKKET

voor uw werknemers

Samen koken op afstand!

 

In tijden van corona is het belangrijk dat uw werknemers verbonden blijven met elkaar. Dit is vanwege de maatregelen (m.b.t. het thuiswerken) helaas niet mogelijk. Toch zijn er wel degelijk andere gezellige mogelijkheden. Waar normaal gesproken nog jaren wordt gememoreerd aan het leuke teamuitje of personeelsfeest, zijn de mogelijkheden tegenwoordig helaas beperkt.

Ook ziet men elkaar veel minder en dit staat in de weg bij een goed functionerend team. 

 

Door samen met uw werknemers een gemeenschappelijke ervaring te creëren zal dit de moraal en de teamgeest verhogen. U kunt allen thuis aan de hand van een RECEPT-PAKKET, gezamenlijk een heerlijk gerecht bereiden met de door mij persoonlijk geïmporteerde ingrediënten veelal uit Italië en Frankrijk, maar ook uit Nederland. Zo zijn jullie samen (op afstand) met exact dezelfde taken bezig, kunt u napraten over het heerlijke gerecht, de kooktechnieken die u heeft geleerd, en wat uw tafelgenoten ervan vonden. 

 

U kunt kiezen uit verschillende gerechten of u kunt samen met mij in gesprek over uw lievelingsgerecht of een iconisch gerecht voor uw bedrijf.

Alternatief op een traditioneel kerstpakket

 

Het RECEPT-PAKKET is een mooie variatie op een traditioneel kerstpakket. In plaats van alleen materialistische cadeaus geeft u nu ook een ervaring aan uw werknemers mee, wat toch wel een schaars goed is tegenwoordig.

Inhoud

 

Het RECEPT-PAKKET bestaat uit:

  • Alle ingrediënten die nodig zijn voor bereiding van het gerecht.

  • Een compleet recept waarin alles stap voor stap duidelijk uitgelegd is.

  • (Gekoelde) Verzending of pick up bij uw bedrijf of andere locatie.

  • Een lekkere borrelhap/snack voor tijdens het koken.*

  • Een heerlijke wijn (rood/wit/rosé/bubbels/alcoholvrij)*

  • Een professionele kookvideo waarin het gerecht door mij stap voor stap wordt uitgelegd.*

 

*Deze onderdelen zijn optioneel en kunnen na overleg wél of niet worden toegevoegd.

De ingrediënten

 

Voor de ingrediënten van het RECEPT-PAKKET wordt grotendeels gebruik gemaakt van mijn eigen import. Deze kunt u vinden in de webshop. Dit zijn zeer talentvolle producenten waar ik al jaren mee samenwerk. Deze producenten heb ik leren kennen tijdens de kooklessen die ik organiseer in Nederland, Italië en Frankrijk.  

 

Waarom een RECEPT-PAKKET van Pauline’s Cuisine?

 

Al meer dan 15 jaar geef ik kooklessen aan grote en kleine groepen mensen. Hierdoor heb ik goed ervaren hoe mensen mèt en zònder ervaring aan de hand van receptuur werken. Voor het slagen van een recept is het van uiterst belang dat de receptuur juist geïnterpreteerd wordt. In al deze jaren heb ik mijn receptuur regelmatig herschreven en geoptimaliseerd.

Recenties

Het bedrijf waar ik voor mag werken wilde zijn medewerkers graag verrassen met iets bijzonders, maar ook iets heel persoonlijks. Een pakketje met asperges en bijpassende producten uit Pauline’s webshop. Hierbij toegevoegd een persoonlijke brief van de directeur. Zij heeft er met veel engagement en gedrevenheid een echte belevenis voor iedereen van gemaakt – special touch: het uitwerken van een nieuw recept voor ons. Iedereen was er super positief over!

 

Wat ik zeg, ik ben een fan van Pauline – ze is een fijn en warm mens, maar ook een professional waar ik graag mee samen werk!”

- Michaela Regeer, Management Assistant bij Phoenix Contact B.V.

  • YouTube
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
0

Alle foto's zijn gemaakt door en eigendom van Pauline's Cuisine en partners ®2018

Pauline Blankenberg-ter Kuile      +31 (0)6 54 79 47 10      pauline@paulinecuisine.nl 

Kerkplein 2, NL-6672 LB Hemmen (onder Wageningen in de Betuwe)