• Gratis bezorging in Nederland vanaf €100,-
  • €6,95 bezorgkosten in NL
  • Gratis bezorging in Nederland vanaf €100,-
  • €6,95 bezorgkosten in NL

Kookworkshop Elst

Een gezellige kookworkshop in Elst, in de Overbetuwe?

U bent van harte welkom in het pittoreske Hemmen, in de Overbetuwe, aan de Linge niet ver van Elst. U kunt bij mij in in de Heerlijkheid Hemmen komen koken met uw vrienden, collega’s of familie. Maar ik kan ook bij u in Elst een kookworkshop organiseren, die kan ik op uw wensen en ideeën geven. De groep bestaat uit minimaal 8 gasten en maximaal 12 gasten. In de zomer kan ik in Hemmen 14 gasten ontvangen voor een kookworkshop. ​U kunt contact met mij opnemen en uw specifieke wensen aan mij kenbaar maken over uw eventuele plannen van een kookworkshop in Elst.

Kom koken in Elst

Samen bespreken we vooraf welk menu (Frans, Italiaans, Marokkaans, Thais, Grieks, Indiaas, Indonesisch of Hollands) u graag wilt gaan maken. We gaan in 3,5 tot 4 uur tijd een heerlijk menu maken, met borrelhapjes vooraf. Daarna gaat u samen gezellig aan tafel. De avond wordt afgesloten met een espresso, cappuccino, thee en zoetigheden.

Privé diner, kookworkshop of  een private dining in Elst of in Hemmen?

Is het niet een geweldig idee om bij u thuis in Elst, of als u het elders zoudt willen organseren in de Heerlijkheid Hemmen, een intiem diner te organiseren. U komt hier met een gezelschap van minimaal 8 gasten en ik kook voor u. Het wordt een verrassingsmenu en het zal u aan niets ontbreken. U heeft alle tijd om met uw vrienden te praten en te genieten van de rest van het gezelschap.

Leer koken als een chefkok

Het is ook mogelijk dat ik u leer koken. In een gezellige en leerzame kookworkshop leer ik uw hele gezelschap koken. Ik zorg voor de beste ingrediënten, de beste wijnen en dranken en professionele begeleiding. Leer koken als een chefkok en verras uw vrienden of familie. Het genieten kan beginnen!

Wilt u meer informatie over de kookworkshops in Elst?

Neem contact met mij op en ik ga samen met u kijken wat de mogelijkheden zijn voor een kookworkshop in Elst of Hemmen.
De kookworkshop bedraagt door de weeks van maandag tot en met donderdag € 75 en van vrijdag tot en met zondag € 85 per persoon. De prijs is inclusief onbeperkt plat water en na het diner een kopje koffie of thee.  U kunt kiezen uit een mooi assortiment, veelal zelf geïmporteerde wijnen.

​Bel of mail mij op pauline@paulinecuisine.nl of neem contact op per mobiele telefoon op nummer 06 – 54 79 47 10.