• Gratis bezorging in Nederland vanaf €100,-
  • €6,95 bezorgkosten in NL
  • Gratis bezorging in Nederland vanaf €100,-
  • €6,95 bezorgkosten in NL

Kookworkshop Overbetuwe

Bent u op zoek naar een leerzame, gezellige en heerlijke kookworkshop in de Overbetuwe?


Graag ontvang ik u met een kookgroep van 8 tot 12 personen op het landgoed de Heerlijkheid Hemmen in de Betuwe, nabij Arnhem en Nijmegen. Tevens kan er in de Overbetuwe specifiek voor u en uw vrienden, familie of collega’s een kookworkshop worden georganiseerd.

Leer koken in onze kookworkshop in de Overbetuwe

Samen bespreken we vooraf welk menu (Frans, Italiaans, Grieks, Thais, Indiaas, Indonesisch, Marokkaans of Hollands) u graag wilt gaan maken. We gaan in 3,5 tot 4 uur tijd een heerlijk menu maken, met borrelhapjes vooraf. Daarna gaat u samen gezellig aan tafel. De avond wordt afgesloten met een espresso, cappuccino, thee en zoetigheden.

Privé diner, kookworkshop of private dining in de Overbetuwe?

Hoe leuk is om bij u thuis in de Overbetuwe, op locatie of bij onze sfeervolle locatie in Hemmen een intiem diner te organiseren. Ik kook voor u en uw vriend(in), zorg voor de heerlijkste gerechten Frans, Italiaans, Mediterraans. Het ontbreekt u aan niets!

Leer koken als een chefkok

Het is ook mogelijk dat ik u leer koken. In een gezellige en leerzame kookworkshop leer ik uw hele gezelschap koken. Ik zorg voor de beste ingrediënten, de beste wijnen en dranken en professionele begeleiding. Leer koken als een chefkok en verras uw vrienden of familie. Het genieten kan beginnen!

Meer informatie over de kookworkshops in de Overbetuwe?

U kunt zich uitsluitend als groep aanmelden met minimaal 8 personen.
Tevens geef ik privé kookles aan huis voor bijvoorbeeld au pairs die een paar goede menu’s willen leren maken voor hun gastgezinnen.

De kookworkshop bedraagt € 69 inclusief btw. De prijs is inclusief onbeperkt plat water en na het diner een kopje koffie of thee. Alle wijnen kunnen tegen webwinkelprijs plus € 10 per fles besteld worden.

​Bij vragen of boekingen, mail mij op pauline@paulinecuisine.nl of bel mij op 06 – 54 79 47 10.