• Gratis bezorging in Nederland vanaf €100,-
  • €6,95 bezorgkosten in NL
  • Gratis bezorging in Nederland vanaf €100,-
  • €6,95 bezorgkosten in NL

Kookworkshop Veenendaal

Komt u een kookworkshop volgen in Veenendaal?


​U kunt mij bellen voor een gezellige en leerzame kookworkshop in Veenendaal. Misschien vindt u het toch prettiger om in de Heerlijkheid Hemmen te komen, dan kan dat natuurlijk ook! Ik
ontvang u met een kookgroep van 8 tot 12 personen op het landgoed de Heerlijkheid Hemmen in de Betuwe, niet ver van Veenendaal. U rijdt van Veenendaal via Rhenen en Kesteren binnendoor naar Hemmen. U kunt kiezen wat voor u het prettigst is, als u in Veenendaal woont en u vindt het prettiger dat ik bij u kom, dan kan dat vanzelfsprekend. U mag kiezen!

Kom koken tijdens een kookworkshop in Veenendaal.

U kunt kiezen voor verschillende menu’s, bijvoorbeeld een verrassingsmenu, maar u kunt ook kiezen uit Frans, Italiaans, Grieks, Indiaas, Indonesisch, Marokkaans of Hollands. Samen met uw vrienden, collega’s of familie gaat u in 3,5 tot 4 uur tijd een uitgebreid menu maken, met amuses bouche vooraf. Daarna gaat u samen gezellig tafelen en zorg ik dat alles op tafel komt. De avond wordt beëindigd met koffie, thee en friandises.

Privé diner, kookworkshop of private dining in Veenendaal?

Hoe leuk is het om bij u thuis in Veenendaal, op locatie of bij onze sfeervolle locatie in Hemmen een intiem diner te organiseren. Ik kook voor u en uw vriend(in), zorg voor de heerlijkste gerechten. Het zal u en uw gezelschap nergens aan ontbreken!

Wilt u meer informatie over kookworkshops in Veenendaal?

De kookworkshop bedraagt door de weeks van maandag tot en met donderdag € 75 en van vrijdag tot en met zondag € 85 per persoon. De prijs is inclusief onbeperkt plat water en na het diner een kopje koffie of thee.  U kunt kiezen uit een mooi assortiment, veelal zelf geïmporteerd.

​U kunt mij bellen op nummer 06 – 54 79 47 10 of mailen op pauline@paulinecuisine.nl