• Gratis bezorging in Nederland vanaf €100,-
  • €6,95 bezorgkosten in NL
  • Gratis bezorging in Nederland vanaf €100,-
  • €6,95 bezorgkosten in NL

Kookworkshop Rhenen

Kookworkshop in Rhenen ?


Hoe leuk is het om een kookworkshop te volgen op het landgoed de Heerlijkheid Hemmen in de Betuwe, nabij Rhenen?  Maar ik kan ook bij u in Rhenen voor u en uw vrienden, familie of collega’s een kookworkshop organseren, u moet dan wel over een grote keuken beschikken. Maar misschien heeft u een locatie in Rhenen waar u graag deze gezellige kookworkshop zou willen geven. Alles is bespreekbaar!

Kom gezellig koken met een kookworkshop in Rhenen,

U laat mij weten welke thema u zou willen koken, ik kan ook een verrassingsmenu samen stellen. U gaat  in 3,5 tot 4 uur tijd een heerlijk menu maken, met borrelhapjes vooraf. Daarna gaat u samen gezellig aan tafel. De avond wordt afgesloten met een espresso, cappuccino, thee en zoetigheden. De receptuur krijgt u toegestuurd zodat u het menu zelf ook weer kunt maken.

Wilt u een privé diner in Rhenen?

Mocht u graag een privé diner aan huis willen hebben, dan kan dat natuurlijk ook. Het kan bij u maar ook bij onze sfeervolle locatie in Hemmen niet ver van Rhenen, Ik kook voor u en uw vriend(in), zorg voor de heerlijkste gerechten Frans, Italiaans, Mediterraans. Het ontbreekt u aan niets!

Mocht u meer informatie willen ontvangen over onze kookworkshops in Rhenen, neem graag contact met mij op.

U kunt zich uitsluitend als groep aanmelden met minimaal 8 personen.
Maar ik geef ook privé kookles aan huis voor bijvoorbeeld au pairs die een paar goede menu’s willen leren maken voor hun gastgezinnen.

De kookworkshop bedraagt € 75 inclusief btw van maandag tot en met donderdag is de prijs € 85 per persoon.De prijs is inclusief onbeperkt plat water en na het diner een kopje koffie of thee.

​Bij vragen of boekingen, mail mij op pauline@paulinecuisine.nl of bel mij op 06 – 54 79 47 10.