Alle foto's zijn gemaakt door en eigendom van Pauline's Cuisine ®2018

Pauline Blankenberg-ter Kuile      +31 (0)6 54 79 47 10      pauline@paulinecuisine.nl 

Kerkplein 2, NL-6672 LB Hemmen (onder Wageningen in de Betuwe)

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

PAULINE'S CUISINE

CHOCOLADEWORKSHOP

1/4

1/4

Chocoladeworkshop

Pauline's cuisine geeft naast kooklessen ook chocoladeworkshops. Een hele leerzame cursus voor beginners en reeds geoefende chocolade liefhebbers. U wordt verwelkomd met een kopje koffie of thee met een lekkernij erbij. Vervolgens gaan we aan de slag.

U krijgt uitleg over de chocolade zelf, de smelt technieken, het kristaliseren, het decoreren en tableren van chocolade. Daarna gaat u samen 5 verschillende bonbons maken. Vulbonbons en doorhaalbonbons. U leert ook in mallen chocolade te gieten en vervolgens te vullen. Met een mooie doos bonbons gaat iedereen naar huis en krijgt de receptuur mee zodat u thuis ook aan de slag kunt gaan.

 

De cursus kost € 48 per persoon inclusief koffie of thee, iets lekkers, de receptuur en de gemaakte bonbons. Voor bedrijven is de prijs exclusief btw. 

U bent ruim 2,5 uur aan het werk. Het minimale aantal deelnemers is 8 personen. Tevens is het mogelijk om op iedere gewenste locatie een chocolade workshop te geven in binnen-en buitenland. Ik neem alle benodigdheden meer naar de gewenste locatie.

Contact en inschrijven

pauline@paulinecuisine.nl 

bellen of whatsAppen op: 

+31 (0)6 54 79 47 10

Of stuur mij een berichtje op Facebook via onderstaand pictogram.

  • Facebook Social Icon